#Boektober 2016

De tijd gaat zo snel dat ik niet eens door had dat het al oktober is. Omdat ik het vorig jaar zo leuk vond om mee te doen met #Boektober geef ik het dit jaar een nieuwe kans. Ik lees erg weinig de laatste tijd maar misschien is dit een goede motivatie om meer te gaan lezen?

Daag jezelf uit tijdens #Boektober 2016
Heb jij zin om meer te lezen, maar kom je er niet aan toe? Of zou je graag lekker in de leesflow willen komen? In oktober gaan we heel graag met jou de uitdaging aan om meer te lezen dan je nu al doet. Iedereen kan deelnemen aan #Boektober en het is gratis! Wat je nodig hebt? Leesvoer en zin om mee te doen aan deze gezellige reading challenge. Geef jezelf de uitdaging mee om een X aantal boeken te lezen tijdens de maand oktober en je bent klaar! Althans, wel met het uitdagen van jezelf. Het echte leeswerk moet natuurlijk nog beginnen. Bedenk welke boeken je graag zou willen lezen en leg deze alvast klaar of ren naar de winkel om van je wishlist realiteit te maken. Vanaf 1 oktober gaan we aan de slag. Meld je aan via de Facebookpagina van Boektober en post gezellig mee met je ervaringen om anderen te motiveren en inspireren met jouw leestips. Veel leesplezier!

5 gedachtes over “#Boektober 2016

 1. Hilde 4 oktober 2016 / 09:26

  Owee een bijkomende book challenge, ik ga deze keer passen Lize, maar houd het zeker in gedachte voor volgend jaar eventueel ;-). Bedankt voor de hint in elk geval en succes alvast met jouw deelname.

  Geliked door 1 persoon

  • Lize 12 oktober 2016 / 18:41

   Al goed gelezen dan! Ik heb er nog geen één uit (één geëindigd en halfweg het tweede)

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s