De wet van aantrekking – Esther en Jerry Hicks

Korte inhoud:

Dit derde deel in de serie zou ook het eerste deel kunnen zijn met de grondslagen van de oorspronkelijke Leringen van Abraham: hoe alle dingen – gewenst of ongewenst – bij je worden gebracht door middel van de krachtigste wet van het universum: de Wet van Aantrekking.

We trekken allemaal die dingen aan die we uitzenden. Geijken trekken elkaar aan. Gelijke overtuigingen versterken elkaar, vogels van dezelfde pluimage trekken samen op. Een overtuiging is overigens niets anders an een gedachte die je vaak genoeg bent blijven herhalen.

Via de Wet van Aantrekking nodigen wij de gebeurtenissen en dingen in ons leven uit, en de intentie en intensiviteit waarmee wij aandacht geven aan onze wensen en verlangens, is de voorbereiding op de onvermijdelijke komst van die dingen in ons leven. Zo werkt het leven en zo werkt het universum.

Dit boek is uiterst praktisch van opzet en beschrijft met veel toepasbare voorbeelden hoe Aantrekking werkt, hoe we Bewust Creëren, en hoe we vervolgens de veranderingen die we in ons leven hebben uitgenodigd dienen Toe te Laten.

s.s-bol.com/imgbase0/imagebase3/large/FC/2/1/1/...

Mijn mening:

Dit boek werd mij aangeraden door iemand. Ik had haar nog gevraagd of het niet te spiritueel was omdat ik daar niet van houd. Volgens haar was dat niet zo. Ik geraakte niet verder in het boek omdat het naar mijn gevoel te spiritueel was. Ik begrijp wel dat jij je gedachten kan trainen om positiever te denken en meer positieve zaken aan te trekken maar de manier waarop het wordt uitgelegd in het boek spreekt mij niet aan.

Ik heb het boek nu niet uitgelezen maar wie weet lees ik het ooit nog opnieuw.

Het is niet mogelijk dingen die je niet wilt van je af te duwen, want door ze weg te duwen activeer je juist de vibratie ervan en trek je het dus aan. Alles in dit Universum is gebaseerd op aantrekking. Met andere woorden, uitsluiting bestaat niet. Als je ‘nee!’ roept tegen de dingen die jniet wilt, nodig je die ongewenste zaken juist uit in je leven. Als je ‘ja!’ roept tegen de dingen die je wel wilt, nodig je die gewenste zaken uit in je leven.

ISBN: 978-90-756-3667-3
Aantal pagina’s: 216
Uitgeverij Petiet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s