Jaaroverzicht

Leesjaar 2018

Omdat ik te veel bezig ben met breien en dus ook met mijn bijberoep, komt lezen er niet meer van. Ik las maar 13 boeken dit jaar en dacht er aan om te stoppen met deze blog maar het lijkt mij leuk omdat dit binnen een aantal jaar nog eens te kunnen teruglezen dus blijf ik verder doen.

reading challenge

Deze boeken las ik dit jaar:

Gelezen deel 1

Gelezen deel 2

Ik was al vergeten dat je in Goodreads ook andere statistieken kon zien maar ik vind het wel leuk om ze te zien en deel ze dan ook graag:

Goodreads statistieken 1Goodreads statistieken 2Goodreads statistieken 3

Zoals steeds kan je alle besprekingen van de boeken die ik gelezen heb, gemakkelijk terugvinden via de pagina β€œGelezen”.

9 gedachten over “Leesjaar 2018

    1. Ik moest ook even terug zoeken hoe ik dat vorig jaar nu weer gedaan had πŸ˜‰ Je gaat naar je profiel op Goodreads, aan de rechterkant heb je een smallere zijbalk, daar staat bij mij “Lize’s year in books”, als je op die titel klikt dan krijg je de rest van de gegevens/statistieken.

      Geliked door 1 persoon

  1. Ja, dat gaat soms zo he, het ene jaar lees je nu eenmaal meer dan het andere, en soms verschuiven je interesses ………… niets moet.
    Ik heb door mijn ongeval meer gelezen dat het aantal wat ik gesteld had in de challenge.

    Geliked door 1 persoon

  2. Het is altijd een beetje kiezen hΓ©. Ik lees nu ook minder de laatste jaren. Wil vooral plezier beleven aan het lezen zonder dat daar druk achter zit. Ik kom hier graag leestips halen, Lize dus hoop dat jouw leesblog blijft bestaan…

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie