Leesjaar 2017

De laatste uren van 2017 zijn ingegaan en wat is er dan leuker dan lijstjes te maken en terug te blikken op wat je gelezen hebt? Niet veel, helemaal niet veel maar het was een druk en woelig jaar waarin niet veel tijd en plaats was voor lezen.

De Goodreads challenge werd dan ook niet gehaald, voor het zoveelste jaar op rij. Daardoor begon ik dan weer te twijfelen over het voortbestaan van deze blog maar ik heb besloten om verder te doen. Ik heb deze blog opgericht om de boeken die ik gelezen heb voor mezelf te recenseren, zonder mezelf enige druk op te leggen en zo wil ik het wel blijven volhouden. In 2018 hoop ik 1 boek per maand te lezen en als dat meer is, is dat natuurlijk ook goed!

Leeschallenge 2017

Dit zijn alle boeken die ik las de voorbije 365 dagen:

Boeken gelezen

Ook de andere “Goodreads weetjes” vind ik wel leuk om met jullie te delen én om later op te kunnen terugkijken:

Weetje deel 1Weetje deel 2

Zoals steeds kan je alle besprekingen van de boeken die ik gelezen heb, gemakkelijk terugvinden via de pagina “Gelezen“. Ik probeer ook de andere pagina’s nog te updaten voor het nieuwe jaar.

5 gedachtes over “Leesjaar 2017

 1. Sue 31 december 2017 / 19:08

  Je hebt wel een paar mooie boeken gelezen Lize, zoals Ik ben Pelgrim. Alle goeds voor komend jaar gewenst!

  Geliked door 1 persoon

 2. Hilde 9 januari 2018 / 09:43

  Toch wel enkele mooie boeken die hiertussen staan :-). 2017 was ook niet mijn leesjaar, Lize, als dat een troost kan zijn. Ik las 7 boeken in 2017. In 2016 waren er dat heel wat meer (41). Dit jaar doe ik opnieuw mee met een book challenge. Een extra stimulans om ook de GR challenge te halen. Heb de lat deze keer wel heel wat minder hoog gelegd. Een realistischer doel vooropgesteld. Hoop hier heel wat leestips te vinden.

  Geliked door 1 persoon

  • Lize 9 januari 2018 / 19:35

   Ik heb voor mezelf ingesteld om 18 boeken te lezen dit jaar. Toch al wat lager dan anders en als het nog te hoog is, tja… dan is het zo hé.

   Like

   • Hilde 10 januari 2018 / 09:15

    Het voornaamste is dat je er plezier aan beleeft Lize en de juiste balans voor jezelf behoudt ook wat jouw andere hobby betreft (goe bezig!!!).

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s