One lovely blog award

Ik werd door Wendy van Passie voor boeken genomineerd voor de ‘One lovely blog award’. Eigenlijk houd ik niet van tags en awards etc maar altijd nee zeggen is ook zo saai he 😉 Een tag waar het de bedoeling is 7 feiten over mijzelf met jullie te delen. Ik zal proberen om 7 boekenfeiten i.v.m. mezelf met jullie te delen. Daarna moet ik 15 andere bloggers nomineren maar dat doe ik niet want ik vind dat iedereen vrij moet kunnen kiezen of hij/zij al dan niet deelneemt. Hier horen wel een aantal regels bij.

De regels:

– Je moet de persoon die je genomineerd heeft bedanken met een link naar haar/zijn blog.
– Je moet de regels weergeven en het plaatje van deze award.
– Vermeld 7 feitjes over jezelf.
Nomineer 15 andere bloggers en laat een reactie achter onder een post van de bloggers, zodat ze weten dat ze genomineerd zijn.

De feiten:

  1. Het eerste boek dat ik las en dat ik me nog heel goed kan herinneren was Matilda van Roald Dahl. Mama vond mij toen eigenlijk nog te jong om het te lezen maar ik was er ‘stiekem’ in begonnen en wou niet meer stoppen 🙂
  2. Mijn lievelingsboek toen ik nog héél klein was, was “Een beer bij volle man”. Ik blijf daar nu nog altijd herinneringen aan hebben. Het boek is helaas zo vaak gelezen dat er niet veel meer van over bleef.
  3. Vroeger ging ik veel naar de bibliotheek maar omdat ik een trager lezer was en nog altijd ben bracht ik mijn boeken vaak te laat binnen en moest ik hoge boetes betalen. Van dat geld hebben ze volgens mij 3 à 4 nieuwe boeken kunnen kopen.

4. Mijn ouders lezen ook allebei graag. Alleen mijn zus(je) moet er nog wat inkomen maar af en toe wisselen we al eens tips uit. Zo’n 3 x per jaar leest ze dus wel een boek.

5. In 2003-2004 verbleef ik een jaar in het Zeepreventorium in De Haan. Daar ontmoette ik auteur Gerda Van Erkel, die mij en aantal andere patiënten, gevolgd en geobserveerd heeft en nadien het boek “Mijn zoute zoen” schreef. Sindsdien koop ik elk jaar haar nieuwste boek op de boekenbeurs.

6. Ik krijg nog elk jaar een Sinterklaascadeau en elk jaar opnieuw hetzelfde ‘soort’ cadeau: een boek. Meestal koop ik het dan op de hogervermelde boekenbeurs, geef ik het daarna aan mama en op 5 december zet ik mijn schoen met een lief briefje erbij en op 6 december kan ik mijn zelf gekochte boek dan uitpakken 🙂

7. Jullie hebben het misschien al gezien en/of gelezen maar af en toe recenseer ik boeken voor ANBN. Leuk dat ik het aangename aan het nuttige kan koppelen.

bibliotheek

3 gedachtes over “One lovely blog award

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s