Mara – Sterre Carron

Korte inhoud:

Op een herfstdag wordt het rustige leven van de inwoners van Mechelen opgeschrikt door een moord op een jonge vrouw in ene hotel op de Vismarkt. Rani Diaz, de temperamentvolle hoofdinspecteur moordzaken, en haar team worden op de zaak gezet. Het bewijsmateriaal wijst al snel in de richting van een minnaar.
Enkele dagen later wordt Kathirah Al Saadi door haar vriendin Sierra Capaldi gruwelijk verminkt aangetroffen. Sierra draagt al zestien jaar een geheim met zich mee, waarvan ze niet had gedacht dat iemand ervan op de hoogte was.
Als er al een bindende factor tussen de slachtoffers is, wat probeert de moordenaar dan duidelijk te maken? En wie speelt er een duivels spel en verleidt mensen om zich over te geven aan hun driften?

Mijn mening:

Ik had al zoveel goede dingen gelezen over de boeken van Sterre Carron en nu kon ik vol verwachtingen aan haar debuut beginnen šŸ™‚ En wat een debuut!
Goed geschreven van het begin tot het einde. Spannend tot de laatste pagina. Het is niet voor niets dat ik maar een week tijd nodig had om dit 365 pagina’s tellende boek uit te lezen. Het is zo meeslepend geschreven.
In de hoofdpersonen kon ik mij helemaal in leven, ze waren zo levendig dat ik mij er ook een beeld van kon vormen. Het nadeel vond ik wel dat er veel personages waren en dat dat niet altijd makkelijk was om te volgen wie wie is. Ik heb me ook heel lang afgevraagd waarom het boek deze titel kreeg maar naar het einde toe krijg je die wel te weten. Sterre heeft volgens mij heel veel opzoekingswerk gedaan om alles zo waarheidsgetrouw mogelijk weer te geven.
Soms viel mij wel een taal- of spellingfout op maar erg heeft mij dat niet gestort. Dit was haar debuut dus ik denk dat Tirtha en Matsya alleen maar beter kunnen zijn.

ISBN: 978-94-915-3521-5
Aantal paginaā€™s: 365
Nederlandse Auteurs uitgeverij

5 gedachtes over “Mara – Sterre Carron

 1. cindy 15 december 2014 / 23:39

  ja interessant! alleen..wie is Sterre Carron? Nog nooit van gehoord! zal ik es moeten googelen!

  Like

  • Lizesboeken 16 december 2014 / 05:39

   Ik heb Sterre Carron leren kennen via de facebookgroep Boekenfans en daar ook al veel goede dingen over haar boeken gelzen

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s