Boekenbeurs

Naar jaarlijkse gewoonte ging ik ook dit jaar naar de boekenbeurs in Antwerpen Expo. Ik zag er wat tegen op en wist nog niet goed welke boeken ik zou kopen. Terwijl ik op de beurs rondliep voelde ik mij ook ‘anders dan anders’. Ik had minder zin om naar de boeken te kijken, de covertekst te lezen, en kocht minder snel boeken maar ik moet bekennen… Achteraf gezien heb ik mij toch nogal laten gaan ūüėČ

Omdat ik weet dat jullie nieuwsgierig zijn, dit zijn de boeken die ik kocht en de reden waarom :

Als eerste boek kocht ik dit Feel good kleurboek omdat ik mij de laatste tijd niet echt super goed voel en hoop dat dit kleurboek mij kan helpen.

Dat ik het nieuwe boek van Gerda Van Erkel zou kopen stond buiten kijf! Gerda is ooit in het Zeepreventorium in De Haan geweest, net toen ik daar verbleef en heeft mij toen een week gevolgd (en nog een aantal anderen) en schreef daarna het boek “Mijn zoute zoen“. Sindsdien ben ik fan en wil ik geen enkel boek van haar missen.

Over dit boek had ik al gelezen via de Facebookgroep Boekenfans. Vandaag had ik het boek in handen en de covertekst spraak mij aan dus kon ik het niet laten liggen he!

Deze twee boeken kocht ik in een box, voor de prijs van 1 boek. Voor de leesclub las ik iets meer dan een jaar geleden “Het huis van de moskee” van Kader Abdolah. Ik heb dat boek zo graag gelezen dat ik al snel besloot dat ik meer wou lezen van deze auteur.

Ook over de boeken van Linda Van Rijn las ik al veel goede dingen. Ik ben een echte waterrat en mijn aandacht werd getrokken door de covers alsook de prijs (‚ā¨ 5/boek) en omdat ik maar 1 x per jaar naar de boekenbeurs ga, kon ik deze natuurlijk ook niet laten liggen.

Ik wou de boeken van Linda Van Rijn gaan betalen toen de meneer aan de kassa zei dat het 2 + 1 gratis was en ja, je kan het al raden: dat moet je mij geen 2 x zeggen! Dus koos ik dit als 3de boek.

3 gedachtes over “Boekenbeurs

  1. Lalagè 12 november 2014 / 10:45

    Mooi dat je de Koran en De Boodschapper hebt gekocht! Ik heb ze allebei gelezen: eerst De Boodschapper voor het verhaal en daarna de Koran, maar wel in heel veel kleine stukjes. Kader Abdolah heeft het wel heel toegankelijk gemaakt en ik vind het eigenlijk een mustread voor elke Nederlander.

    Geliked door 1 persoon

  2. minoesjka2 14 november 2014 / 19:22

    O, heerlijk vind ik het over de boekenbeurs lopen. Mooie boeken heb je weer meegenomen, veel plezier ermee. En stiekum kijk ik al uit naar de boekenbeurs in mijn stad eind januari .

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s