Het geluk van hooggevoeligheid voor jezelf en de wereld – Marian van den Beuken

Korte inhoud: 

Het geluk van hooggevoeligheid: een krachtige motor op de snelweg naar een nieuwe aarde

Hooggevoeligheid… een opgave? Of juist een gave? Zie de positieve kant van jouw hooggevoeligheid en kom in contact met de helende energie diep van binnen. Je bent gewend die energie vooral te geven aan anderen. Nu is de tijd gekomen om in jezelf te investeren en je eigen kracht te eren. Zo zul je steeds meer sprankelende energie genereren en jezelf optimaal beschermen tegen negatieve prikkels en energieverlies. Vol vreugde neem je dan jouw unieke plaats in de wereld in.

Mijn mening: 

In het begin van dit boek las ik ergens “neem je tijd om dit rustig te lezen”. O jee, dacht ik, ik moet het op 2 dagen uitkrijgen van de read-a-thon. Dit was dus niet zo’n goed boek om op dit moment te lezen maar het moet terug naar de bibliotheek dus ik moest het wel nu ongeveer lezen.
In het begin vond ik het boek moeilijk te begrijpen, kon ik niet goed volgen en spraken de thema’s mij niet echt aan. Het ging nogal veel over spiritualiteit naar mijn mening en daar heb ik niets aan (of doe ik maar alsof ik daar niets aan heb?) en daar ergerde ik mij dan aan.
Naar het einde van het boek toe werden de thema’s beter, spraken ze mij meer aan, en had ik ook het idee dat Marian beter en “losser” aan het schrijven was.
Gelukkig heb ik wel een paar kleine tips uit het boek kunnen halen die ik ga proberen te onthouden.

ISBN: 978-90-202-0466-7
Aantal pagina’s: 192
Uitgeverij AnkhHermes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s