Shopaholic! – Sophie Kinsella

Korte inhoud: 

Stap binnen in de aanstekelijke droomwereld van een bruisende vrouw, die slechts één groot probleem heeft: ze kan geen winkel voorbijlopen zonder dat leuke jasje of die mooie schoenen te kopen. Rebecca werkt voor het tijdschrift ‘Succesvol Sparen’ hoewel haar eigen financiële situatie een puinhoop is.

De schulden stapelen zich in hoog tempo op, evenals de dreigbrieven van de bank. Ondanks haar groeiende paniekgevoel blijft ze vrolijk en optimistisch. In haar geheime droomwereld ziet ze zichzelf de loterij winnen, of blijkt de bank een vergissing te hebben gemaakt, waardoor al haar problemen in één klap worden opgelost. Maar de werkelijkheid is anders!

Mijn mening:

Een goed en ontspannend boeken. Even gedachten op nul zetten en gewoon lezen, dat is het leuke aan chicklit. Deze is ook wel erg leuk omdat ik denk dat het voor de meeste vrouwen herkenbaar is want wie gaat er nu niet graag shoppen? Het zijn eigenlijk situaties en gebeurtenissen die zo ongeveer iedereen zouden kunnen overkomen.
Op een bepaalde moment ergerde ik mij wel erg aan Rebecca maar op het einde van het boek ben ik dat al weer vergeten. Persoonlijk vind ik dat wel een goed teken, dat wilt toch zeggen dat het boek goed is geschreven?
De andere boeken in de Shopaholic reeks wil ik zeker ook nog lezen en vind het een beetje jammer dat ik daar nu geen tijd voor heb maar ooit komt het er wel van.

 

ISBN: 978-90-443-3101-1
Aantal pagina’s: 271
Uitgeverij The House of Books

2 gedachtes over “Shopaholic! – Sophie Kinsella

 1. minoesjka2 8 augustus 2014 / 14:42

  Dit soort boeken trekt mij om een of andere reden niet. Maar als ik dan lees wat jij er van vind, denk ik : misschien toch eens proberen???? 🙂

  Like

  • Voetje 8 augustus 2014 / 16:28

   Er zijn ook andere boeken die ik liever lees maar dit soort boeken vind ik leuke “tussendoortjes”

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s