Zomerliefde – Milly Johnson

Korte inhoud:

In Perfecte liefde? probeert schrijfster Stevie op een hilarische manier haar weggelopen verloofde terug te winnen. Driedubbele deining is een roman over vriendschap, relaties en opspelende hormonen waarin drie boezemvriendinnen voor grote verrassingen komen te staan.

Mijn mening:

Een tijd geleden besloot ik om eens met een collega van boek te wisselen: we zouden allebei een genre lezen dat we normaal niet lezen of toch niet onze favoriete genre is.
In Perfecte liefde ben ik echt niet ver geraakt… Ik had het al snel opgegeven en vond het niets voor mij. Mijn collega had al een paar keer gezegd dat Driedubbele deining beter was en dat is inderdaad ook zo! Dat boek heb ik namelijk helemaal uitgelezen en er bovendien ook van genoten.
Het boek was op bepaalde momenten wel voorspelbaar maar ook niet altijd en het liep dan nog net een tikkeltje anders af dan je zou verwachten. Ik kon mij zo inleven in de 3 vriendinnen en ik zag ze voor mij zitten, dat is iets wat ik altijd wel belangrijk vind aan een boek, de personages voor mij kunnen zien.

ISBN: 978-90-499-9848-6
Aantal pagina’s: 684
Uitgeverij Truth&Dare

2 gedachtes over “Zomerliefde – Milly Johnson

 1. Lieke 4 februari 2014 / 08:26

  Jammer dat hij niet zo goed was :c Heb je hem uiteindelijk nog uitgelezen?

  Like

  • Voetje 4 februari 2014 / 16:50

   Het eerste deel, de perfecte liefde, heb ik niet uitgelezen. Het tweede deel, driedubbele deining, vond ik veel beter en las ik dus wel uit.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s