Stille zonde – Karin Slaughter

Korte inhoud:

Will Trent wordt voor een speciale opdracht ingezet als undercoveragent. Maar zijn onderzoek naar een drugsdealer loopt niet als gepland en hij komt er helemaal alleen voor te staan. Vechtend tegen zijn eigen demonen kan hij niet terugvallen op de steun van Sara Linton, de vrouw van wie hij houdt, maar wij hij niet durft te vertellen dat hij zijn leven op het spel zet.
Sara wordt opgeroepen wanneer een politieagent ernstig gewond is geraakt: het is haar stiefzoon Jared, die in zijn eigen huis is neergeschoten. Sara houdt Lena, Jareds vrouw, hiervoor verantwoordelijk: Lena trekt al een leven lang problemen naar zich toe. Zonder het te weten raakt Sara betrokken bij dezelfde zaak als Will. Het duurt niet lang tot het gevaar hen aan alle kanten omringt.

Mijn mening:

Het was al weer een tijdje geleden dat ik nog eens boek van Karin Slaughter gelezen had. Ik weet niet of het daardoor kwam of door iets anders (wat dan?) maar ik vond dat het verhaal pas half weg op gang kwam. Toen werd het pas echt spannend.
Het is zeker niet dat de eerste helft saai was maar voor mij mocht er best wat meer spanning voor komen.
Waar ik het ook wel altijd wat moeilijk mee heb is de flashbacks en die kwamen best wel veel voor in dit boek maar toch, ondanks deze negatieve feedback, heb ik genoten van het boek en kijk ik al weer uit naar het volgende boek van haar hand. Jammer genoeg zal ik daar nog wel een tijd op moeten wachten.

ISBN: 978-90-234-7979-6
Aantal pagina’s: 427
Uitgeverij Slaughter House

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s