Het slimme budgetboek – Sara Van Wesenbeeck

Korte inhoud:

Wil je geld verdienen terwijl je het aan het uitgeven bent, een kei worden in het onderhandelen over de prijs, slimmer shoppen en een beter zicht krijgen op jouw centenvreters? Dan is dit boek beslist iets voor jou!

Professional organizer Sara Van Wesenbeeck toont hoe je je budget een boost kunt geven en meer geld kunt overhouden voor de leuke dingen in het leven. Haar motto? Door slimmer te organiseren, kun je gemakkelijk heel wat geld verdienen, zonder daarbij aan luxe of plezier in te boeten.

Dankzij de 10 kant-en-klare budgetrecepten en talloze tips win je met dit boek elke week moeiteloos 100 euro. Bovendien zul je ook heel wat persoonlijke winst boeken: meer overzicht, minder stress en meer tijd! Het kost niets en brengt alleen maar op. Dus waar wacht je nog op?

Mijn mening:

Ik vind het een goed en overzichtelijk boek met haalbare tips om geld te besparen, al denk ik persoonlijk dat sommige tips al achterhaalt zijn en dat veel mensen deze al toepassen. Voor mezelf heb ik de volgende 2 punten eruit gehaald om binnenkort toe te passen: ‘Maak je administratie overzichtelijk’ en ‘Doe een update van je budgetzaken’.
Het boek is goed opgebouwd. Je krijgt eerst algemene informatie over hoe en waarom je iets kan aanpakken en nadien wordt deze informatie omgezet in concrete tips.

ISBN: 978-94-014-0546-1
Aantal pagina’s: 210
Uitgeverij Lannoo

3 gedachtes over “Het slimme budgetboek – Sara Van Wesenbeeck

 1. minoesjka2 9 november 2013 / 15:10

  Mooi dat je er zelf ook nog tips uit kon halen Voetje. Gaat het verder goed met je?

  Like

  • Voetje 9 november 2013 / 15:43

   Lief dat je het vraag Minoesjka! Ik ben nog altijd zoekende… naar mezelf en hoe ik mijn leven wil aanpakken maar in het algemeen gaat het véél beter sinds ik van werk veranderd ben.

   Like

   • minoesjka2 9 november 2013 / 18:11

    Fijn om te horen dat het toch beter met je gaat. En weet je, eigenlijk is het helemaal niet zo verkeerd om op zoek te zijn naar jezelf. Als ik eerlijk ben doe ik dat na 57 jaar ook nog regelmatig, gewoon omdat dingen veranderen en jij ook. Eigenlijk vind ik het dus gewoon heel positief hoe jij bezig bent en dat vertaald zich duidelijk in hoe jij je voelt! Top, ga zo door 🙂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s