Haar bloed – Kristien Hemmerechts

Korte inhoud:

Als kind raakt Titus Serfonteyn gefascineerd door bloed. Wat is het, wat doet het, hoe werkt het? Zijn moeder legt zich neer bij de obsessie van haar zoon. Titus’ dorst naar kennis over bloed doet hem later besluiten medicijnen te gaan studeren. Hij maakt kennis met de mooie Roos, die hij moet delen met zijn beste vriend Pieter. Dan blijkt dat Roos aan een nog onbekende ziekte lijdt. Titus bijt zich vast in het onderzoek.

Mijn mening:

Ik heb al verschillende meningen gehoord over de boeken van Kristien Hemmerechts. Het eerste boek dat ik van haar las viel goed mee dus heb ik mij maar aan een tweede gewaagd en dat viel ook heel goed mee. Het medische aspect van dit boek sprak mij sowieso al aan en was ook de interessante draad in dit verhaal. Als je het medische aspect uit dit boek zou halen bleef er eigenlijk een gewoon maar tegelijk ingewikkeld liefdesverhaal over.
Naar het einde toe ging het verhaal ineens heel erg snel. Het leek wel of er verschillende stadia/stappen werden overgeslagen, dat was toch wel het minpunt, en ook dat het al te toevallig was dat bepaalde mensen in het verhaal kwamen.

ISBN: 978-90-445-1828-3
Aantal pagina’s: 253
Uitgeverij De Geus

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s