Gevallen – Karin Slaughter

Wat begint als een normale dag, zal voor Faith Mitchell eindigen in een vreselijke nachtmerrie. Er wordt ingebroken in het huis van haar moeder, een onbekende man wordt vermoord en er vindt een gijzeling plaats. En haar moeder lijkt spoorloos verdwenen…
Faith gaat op zoek naar de overvallers van haar moeder. Wat was de reden van de overval? Waarom is haar moeder verdwenen? Heeft haar verleden ermee te maken? Jaren terug was Faiths moeder hoofd van een narcoticabrigade die werd opgedoekt vanwege corruptie, waarbij zij als enige werd vrijgepleit. Samen met Will Trent, Amanda Wagner en Sara Linton duikt Faith Mitchell in het verleden van haar moeder, een zoektocht waarbij ook zij zelf groot risico loopt.

Gisterenavond nog veel te lang gelezen, waardoor ik nu met kleine oogjes ben opgestaan. Het was lang geleden dat ik nog iets van deze auteur had gelezen en het deed deugd omdat nog eens te kunnen doen.
Zoals altijd was het weer een spannend boek maar ik vond het nu precies nog spannender omdat iemand die je al kende uit de vorige boeken slachtoffer werd.
Soms vond ik het wel moeilijk om te weten hoe de drugsbendes precies in elkaar zaten en wie bij welke bende hoorde maar op zich heeft mij dat niet gestoord.

ISBN: 978-9-02-346450-1
Aantal pagina’s: 431
Uitgeverij Slaughter house

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s