Het gedachtenkastje – Olaf Hoenson

In deze moderne maatschappij word je overstelpt met indrukken. Je leidt een dynamisch bestaan omdat iedereen van alles van je verlangt. Met vliegen en rennen, weet je werk en privé te combineren. Waarschijnlijk knagen er nog gebeurtenissen uit het verleden aan je en vraag je je af wat de toekomst zal brengen.
Ontelbaar veel gedachten springen dagelijks rond in je hoofd als popcorn in een hete pan. Daardoor geniet je niet van het NU, het moment waarin je leeft. Het gedachtenkastje is een eenvoudige en verrassend effectieve methode om je overvolle gedachtenwereld op te ruimen waardoor je wel optimaal van je leven kunt genieten en meer succes hebt in je werk.

Ik wist niet wat ik van dit boekje moest verwachten maar omdat ik de dagelijkse gedachte die ik elke ochtend in mijn mailbox vind, wel goed vind, dacht ik dat dit boekje ook wel interessant te zijn. Maar het bleek niet zo te zijn. Je leert hoe je in je verbeelding een kastje met lades kan maken om daar je (vooral storende) gedachten in te stoppen en er pas terug uit te halen als je er tijd voor hebt. Bij mij werkt het niet. Ik heb soms wel een rijke fantasie maar ik kan mij geen ladekastje in mijn hoofd inbeelden en al helemaal niet dat ik daar gedachten in stop.

ISBN: 978-90-9027016-6
Aantal pagina’s: 63
Uitgeverij Smiling Bee

2 gedachtes over “Het gedachtenkastje – Olaf Hoenson

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s