Verbroken – Karin Slaughter

Sara Linton keert na lange tijd voor een vakantie terug naar Grant County. Daar wordt ze ongewild geconfronteerd met de verdrinkingsdood van een mooie, jonge studente. De verdachte, een zwakbegaafde jongen en iemand uit haar verleden, pleegt zelfmoord voor Sara hem kan spreken. Op de celmuren zijn met bloed de worden IK NIET geschreven. Sara vermoedt dat Lena Adams een rol in zijn dood heeft gespeeld en vraagt Will Trent van het Georgia Bureau of Investigation om haar bij te staan. Zijn komst wordt niet door iedereen gewaardeerd en hij stuit bij zijn onderzoek op een muur van stilte. Langzaam ontrafelen Sara en Will een zaak vol explosieve geheimen, maar door de ontdekkingen komen er nieuwe levens op het spel te staan.

Ik vond dit echt één van de beste boeken van Karin Slaughter. Het stramien was anders dan in de andere boeken waardoor het verhaal soms toch onverwachte wendingen kreeg en ook begonnen de verhalen van de verschillende politiekorpsen door elkaar te lopen.
Wat ik ook wel tof vond is dat het een voor een deel, vooral naar het einde toe, over mijn werk ging. Over medicijnen en de testfases daarvan en de verschillende reacties die mensen kunnen hebben als ze aan zo’n onderzoek meedoen.
ISBN: 978-9-02-345885-2
Aantal pagina’s: 464
Uitgeverij Cargo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s