Genadeloos – Karin Slaughter

Inspecteur Will Trent lijkt, gesterkt door zijn liefde voor Sara Linton, eindelijk afscheid te kunnen nemen van zijn verleden. Maar wanneer zijn collega Amanda Wagner hem bewust buiten het onderzoek naar de moord op een jonge studente houdt, beseft hij dat de gebeurtenissen uit zijn jeugd hem nooit met rust zullen laten.
Will verricht zijn eigen speurwerk en keert daarvoor terug naar het weeshuis waar hij opgroeide. Daar treft hij onverwacht Amanda aan. De moord op de studente vertoont verrassende gelijkenissen met de eerste zaak die Amanda, destijds een van de eerste politievrouwen binnen het korps, ooit onder haar hoede had. Een zaak die direct verband hield met het geheim rond de geboorte van Will. Zowel Will als Amanda zullen de demonen uit hun verleden moeten verslaan om te voorkomen dat er zich in Atlanta een nog grotere ramp zal voltrekken.

Ik vond het zoals altijd weer een heel goed boek šŸ™‚ Alleen vond ik het nu soms wel verwarrend dat er hoofdstukken in het verleden afspeelden en in het heden. In het begin had ik dat niet door en kon ik dus niet goed volgen en nadien moest ik ook telkens denken van ‘ah ja, nu zit ik weer in het verleden’.
Ik vond het onder andere een goed boek omdat je meer achtergrond informatie kreeg over de personages, vooral over Will Trent en tot op het einde bleef het een spannend boek.

ISBN: 978-9-02-347575-0
Aantal pagina’s: 479
Uitgeverij Cargo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s